Птахівництво України і cвіту | менеджмент, аналітика, реформи, стандарти


На ринку Росії з’явились підроблені Китайські яйця

Сучасні технології дозволяють виготовляти синтетичні продукти харчування. Так Китайські виробники навчились виготовляти штучні харчові яйця курей. Ця продукція має необмежений термін зберігання. Рентабельність такого виробництва достатньо висока.

Житель селища Жовтневий купив в Кунгуре десяток яєць. Виявилося , прагнучи заощадити , він придбав підроблене куряче яйце , виготовлене з хімічних речовин. ” Такі сурогатні продукти заборонені до продажу. Але фальшиві яйця , наповнивши Сибір , успішно добралися і до наших країв , – повідомляє газета «Вперед». – Секрет простий: їх виробництво дуже дешево , а термін зберігання майже необмежений. Фальшиве яйце коштує менше 0,1 юаня (0,016 долара – це приблизно 1,3 грн за 10 штук !!), в той час , як справжнє яйце обійдеться приблизно в 0,5 юаня (6,4 грн за 10 штук) ” .

Фальшиві курячі яйця, по вигляду дуже схожі на оригінальні. Харчова цінність фальшивих яєць практично нульова, до того ж у них містяться речовини, здатні при тривалому вживанні завдати шкоди здоров’ю (наприклад, алюмокалієві галун).

Хімічний склад: шкаралупа складається з суміші карбонату кальцію, парафіну і гіпсу. Для жовтка і білка використовуються альгінат кальцію, желатин, пігменти.

Хоча зовні відрізнити такі яйця практично неможливо, існує ряд способів їх розпізнавання.

Нижче представлене відео як китайці виготовляють фальшиві яйця.

Медики кажуть, що тривале вживання в їжу таких яєць може привести до порушення нервової системи , надмірної рухливості у дітей та уповільнення у них розумового розвитку.

Doubt it! Ще один аргумент на користь того, що потрібно займатись своїм присадибним господарством… Читайте тут..

ptichki.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

:wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :evil: :cry: :arrow: :?: :-| :-x :-o :-P :-D :-? :) :( :!: 8-O 8)