Птахівництво України і cвіту | менеджмент, аналітика, реформи, стандарти


ДСТУ 4687:2006. Комбікорми, премікси, вітамінні препарати, продукція птахівництва. методи визначення вітаміну А, Е, В2 та каротиноїдів

Цей стандарт поширюється на комбікорми, премікси, вітамінні препарати, продукцію птахівництва (інкубаційні яйця всіх видів сільськогосподарської птиці та печінку).

Цей стандарт установлює методи визначання вмісту вітаміну А у комбікормах, преміксах, вітамінних препаратах, печінці та жовтку яєць сільськогосподарської птиці, вітамінів Е та В2 – у комбікормах, преміксах, вітамінних препаратах, печінці та яйцях сільськогосподарської птиці (у білку та жовтку), каротиноїдів – у жовтку яєць, а також методики виконання вимірювань при визначенні вмісту вітамінів та каротиноїдів за цими методами.

Право власності на цей документ належить державі. Відтворювати, тиражувати і розповсюджувати його повністю чи частково на будь-яких носіях інформації без офіційного дозволу заборонено. Стосовно врегулювання прав власності звертатись до Держспоживстандарту України.

Код УКНД 65.120

Ключові слова: визначання, вітаміни, вітамін А,  вітамін В2, вітамін Е, калориметричний метод, каротиноїди, комбікорм,  метод, методика, премікс, спектрофотометричний метод, флуориметричний метод, яйця.


 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

:wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :evil: :cry: :arrow: :?: :-| :-x :-o :-P :-D :-? :) :( :!: 8-O 8)